Hur gick det med nyårslöftet?

mars 1, 2012 at 8:40 e m Lämna en kommentar

nyårslöfteÄr du en av alla människor som angav ett nyårslöfte vid tolvslaget på nyårsafton igår? Tusentals och åter tusentals svenskar lovade sig själv att gå ner i vikt, och förmodligen var det inte första året som det löftet angavs heller. Tyvärr är det så att nästan alla människor misslyckas med din viktminskning. Varför kan man fråga sig?

Det är svårt att reda ut, men de flesta hävdar att det svåraste är att bryta dåliga vanor som vanligtvis innefattar dålig kost och tobak. Tyvärr finns det inga bantningspiller som fungerar på riktigt (även om många sidor hävdar det). Allt handlar om att äta förre kalorier än vad man gör av med. Allt annat är bullshit. Så byt ut kladdkakan mot en banan eller något annat som mättar ditt sötsug. Gör det nu!

Om du har svårt att få i dig rätt kost rekommenderar jag dig att testa hemkörning av matkassar som blivit väldigt populärt under den senaste tiden. För visst har sett reklamen med Linas matkasse, mathem, middagsfrid med flera? Min sajt dietguiden.com tipsar faktiskt om den bästa matkassen. Betygen utgår från forumdiskutioner, prissättning och allmänna omdömen.

Nu blir det till att kolla på en bra film.  Lycka till med nyårslöftet!

Annonser

Entry filed under: Hälsa, Tips.

Din längd gör skillnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier


%d bloggare gillar detta: