Din längd gör skillnad

oktober 24, 2011 at 1:31 e m Lämna en kommentar

skoinläggDet finns tydliga tecken på att längden faktiskt spelar en stor roll. Ett intressant exempel på detta är presidentvalen i USA. Där har man genom undersökningar kommit fram till att hela 18 av de 22 senaste presidentvalen har vunnits av den längre av de två kandidaterna. Det finns också undersökningar som har visat på att hela 90 procent av företagschefer och direktörer är längre än vad som räknas som medel.

Med dessa siffror i bakhuvudet kan man ganska snabbt dra slutsatsen att längden faktiskt spelar roll. En viktig roll. Din längd påverkar inte bara ditt sätt att se på dig själv, utan även andras sätt att se på dig. För självklart finns det ett skäl till varför de allra flesta supermodeller och flygvärdinnor är långa och ett skäl till varför kvinnor över lag alltid beskriver sin absoluta drömman som ”lång och ståtlig” i stället för ”kort och satt”. Med längd kommer nämligen pondus, en slags stolthet och ett högburet huvud.

Men, misströsta inte om du inte är så lång som du skulle vilja vara. Med modern teknik och en del uppfinningsrikedom kan nu vem som helst bli längre på bara några sekunder. Svaret på ditt längdkomplex är nämligen bli längre med skor! Skoinlägg är små, diskreta inlägg med platå som du placerar i dina favoritskor. Med ens blir du upp till fyra centimeter längre, utan några som helst konstigheter.

Så, vem vill du vara nu när du kan bli längre? Det är bara att välja och vraka. Direktörsjobbet kanske lockar? Eller, varför inte slå på stort på en gång och ställa upp i det amerikanska presidentvalet? Men, du kan ju självklart också bara luta dig tillbaka och nöja dig med att ha fått en stärkt självkänsla med dina extra centimeter, eller hur?

Källa: http://www.dietguiden.com/kan-jag-fortsatta-vaxa-efter-puberteten.php

Annonser

Entry filed under: Allmänt. Tags: , .

Hamburgare på 4,3 kg Hur gick det med nyårslöftet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier


%d bloggare gillar detta: