Massage

januari 11, 2011 at 8:23 e m Lämna en kommentar

erotisk massage

Den här sidan handlar främst om hälsa i form av viktminskning och träning, men hälsa är också så mycket mer än just fysiskt välbefinnande. Det här inlägget är tillägnad massage och vi tänkte ge 3 tips på bra böcker om konsten att massera och ge njutning.

Massage på 10 minuter : enkelt och avstressande för hela kroppen

Boken Massage på 10 minuter är en klassisk bok om massage men ack så bra! Massage på 10 minuter vänder sig till dig som har ont lite varstans i kroppen och dessutom ont om tid, men även till dig som vill ha en stunds skön avkoppling. Här finns enkla övningar som lindrar huvudvärk och får både en stel nacke och trötta ben att slappna av. Några minuters massage kan faktiskt vara allt du behöver för att fylla på med ny energi och hålla dig på topp hela dagen.

Beställ den via bokus.com.

Massage för kropp och själ

Boken massage för kropp och själv lär dig massagens grunder. Få saker är så välgörande som en riktigt skön massage. I Massage för kropp och själ får du lära dig de grundläggande handgreppen och teknikerna för njutning för både kropp och själv.

Boken innehåller dessutom ett antal lyxiga spa-behandlingar; årstidsbetonade inpackningar och exfolieringar, djupavslappnande ansiktsrengöringar och en himmelskt skön hårbottensmassage. Du får recept på egna oljor och ansiktsmasker med naturliga ingredienser som kiwi, papaya och ingefära, och scrubkrämer som ger näring och lyster åt torr hud.

Beställ den via bokus.com.

Erotisk massage

Filmen erotisk massage visar med praktiska övningar hur par kan använda massage för hetsa upp varandra för maximal sexuell njutning och extra sensuell närhet. Beställ den från lust50plus.se

Annonser

Entry filed under: Hälsa.

Bosu Bra kosttillskott för att bygga muskler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier


%d bloggare gillar detta: